Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδος για αγορές 60€ και άνω!
Παραγγελίες: 2810 336853
Shopping Cart: 0 Products

Τρόποι Αποστολής & Επιστροφής

ΔΩΡΕΑΝ αποστολές ισχύουν για όλες τις παραγγελίες άνω των €60 για την Ελλάδα.

Η χρέωση για αποστολές στην ΚΥΠΡΟ είναι 7 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των €200 η αποστολή είναι δωρεάν.

Ο χρόνος παράδοσης είναι μία έως τρεις εργάσιμες μέρες και οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για παραδόσεις στην Ελλάδα παρέχουμε την επιλογή πληρωμής με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με επιπλέον κόστος €4,00.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@antonellakids.gr

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες με το AntonellaKids, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσής της.

Πιθανοί λόγοι καθυστέρησης της παραγγελίας σας:

Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί και δεν έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του στο σύστημα, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας ή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Ασφάλιση

Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει το κατάστημα μας μέχρι την στιγμή της παράδοσης. Η «Παράδοση/Παραλαβή» θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης/παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Διατηρείτε το δικαίωμα της αλλαγής των προϊόντων που αγοράσατε με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται. Εξαίρεση σε αυτό αποτελεί πιθανό λάθος μεταξύ παραγγελίας και αποστολής ή αν το προϊόν παρουσιάζει ελάττωμα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δεν έχουν φορεθεί, πλυθεί ή αφαιρεθεί τα ταμπελάκια τους. Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των προϊόντων κατά την επιστροφή.

Είναι απαραίτητη η έγκριση επιστροφής από την εξυπηρέτηση πελατών προτού επιστρέψετε το προϊόν. Επικοινωνήστε στο τηλ. +30 2810336853 ή με e-mail στη διεύθυνση info@antonellakids.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.

Δωρεάν επιστροφή

Το AntonellaKids σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης επιστροφής της παραγγελίας σας ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει. Η πολιτική των δωρεάν επιστροφών ισχύει μόνο για την πρώτη αλλαγή επί του συνόλου στο πλαίσιο της ίδιας παραγγελίας και κάθε νέα αποστολή θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 5.00€.

(Σημείωση: Η Δωρεάν επιστροφή καλύπτει μόνο αποστολές εντός της Ελλάδας.)

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η επιστροφή/ανταλλαγή να πραγματοποιείται εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Με την πάροδο των δέκα ημερών κανένα προϊόν δεν μπορεί να επιστραφεί.

Εάν δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

*Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε εσώρουχα, κάλτσες και κοσμήματα.

Αποστέλλετε το δέμα στην δ/ση:
Κυρίλλου Λουκάρεως 25, Ηράκλειο Κρήτης Τ.Κ. 71201

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για νέες αφίξεις και προσφορές!